Mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning die in de buurt van uw bestaande woning, familie of vrienden geplaatst kan worden, zodat u altijd dichtbij bent bij uw dierbaren of naasten. Een mantelzorgwoning kan u tijdelijk of wisselend ondersteunen als u meer behoefte heeft aan hulp of zorg. U kunt zelf bepalen hoe u uw woning wilt indelen en inrichten, en hoeveel ruimte u nodig heeft.

Een mantelzorgwoning heeft veel voordelen, zoals:

  • U kunt langer thuis blijven wonen, zonder dat u verhuizen hoeft.
  • U kunt uw eigen privacy en autonomie behouden, maar toch gebruik maken van de hulp en zorg die u nodig heeft.
  • U kunt uw woning aanpassen aan uw persoonlijke wensen en behoeften, bijvoorbeeld door extra kamers te maken, een berging te plaatsen, zonnepanelen, of isolatie te verbeteren.
  • U kunt blijven profiteren van de faciliteiten en diensten die in u buurt beschikbaar zijn, zoals winkels, parken, of openbaar vervoer.

Als u geïnteresseerd bent in een mantelzorgwoning of chalet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende modellen en prijzen om aan uw wensen te voldoen.En wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen en plaatsen van mantelzorgwoningen en chalets, en wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt gedaan.

Wilt u meer weten over onze mantelzorgwoningen en chalets? Neem dan gerust contact met ons op.Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Wij hopen snel iets van u te horen!

Neem gerust contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor een passende Mantelzorgwoning.

Offerte aanvragen